Pasta jajeczna kanapkowa

Podziel się przepisem na:

LUB SKOPIUJ I WKLEJ LINK Z PRZEPISEM

Składniki

5 jajek
2 łyżki poszatkowanego szczypiorku
1 łyżeczka śmietany lub jogurtu naturalnego
1 łyżka majonezu
sól , pieprz

Pasta jajeczna kanapkowa

Zamiast klasycznych serków czy pospolitego masła polecam pastę jajeczną ze szczypiorkiem.

  • 20 m
  • Łatwy

Składniki

Wskazówki

Udostępnij

Kroki

1
Gotowe

Szczypiorek szatkujemy, wrzucamy do miski.

2
Gotowe

Jajka gotujemy na twardo , obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach, dodajemy do szczypiorku.
Następnie doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy śmietanę oraz majonez i wszystko dokładnie mieszamy.
Kanapki smarujemy pastą i nakładamy według uznania wędlinę i warzywa.
Smacznego !!!

Poprzedni
Barszcz ukraiński
Następny
Makaron z sosem pomidorowym, mięsem mielonym i oliwkami
Poprzedni
Barszcz ukraiński
Następny
Makaron z sosem pomidorowym, mięsem mielonym i oliwkami

POLUB NASZ FANPAGE NA FACEBOOKU